torsdag 9. februar 2012

Utplassering uke 5-7 Dag 9


Dag 9

I dag fikk vi litt tid til å jobbe litt med oppgaver, men etter en liten stund så skulle vi bli med ut på en skole. Faktisk barneskolen jeg gikk på som var litt spennende å dra ditt for meg, var ikke noe spesielt forandra deg men. Var koselig å se skolen igjen, når vi kom ditt så skulle vi bytte OS på noen PC-er. De hadde et OS som heter 2X det er linux basert, men grunnen til vi måte bytte dette var fordi at de ikke støttet Windows 2008 server og det har jo de gått over til nå.

Men disse PC-ene er veldig gamle så må ha et litt gammelt OS på de PC-ene siden ikke klarer de nye OS-ene, Så da byttet vi ut de OS med et OS som støtter Windows 2008 server. Så de vi byttet til et litt gammelt OS som heter Muliframe de har bare en virtuell linux server, som dette legges inn på så vil de fra dette OS kjøre RDP med Windows 2008 server veldig smart og bra måte bruke gamle PC-er på.
Dette OS er veldig enkelt OS som ikke har stort, men veldig greit til sånt bruk. Synes dett var en grei dag også fikk lært litt i dag også. Så fikk jeg også rydda litt i mitt mail system, når vi kom tilbake etter vi dro fra skolen. Skjedde ikke stort mer denne dagen.

Martin Sønsterud

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar