mandag 13. februar 2012

Utplassering uke 5-7 Dag 10


Dag 10

I dag fikk vi ikke noen spesiell oppgave å gjøre, så vi satt og jobba litt med oppgaven vi skal fremføre etter utplasseringen. Jeg har da om RAM i Blade server så jeg prøver å finne bilde, det er litt vanskelig å få tatt bilde tror ikke de vil vi skal ta bilde av server rommet demmes.

Det var veldig rolig dag, var godt med sol og hele pakka så var en helt grei dag. Prata litt med ei her om litt i forhold til lærling plasser, hun hadde jo jobbet i militæret innen for IT så hun snakka litt om det og det var spennende å høre åssen det var. Hun fortalte da hun jobbet med kryptering, det er veldig strengt så det var masse dører og koder osv for komme inn der de jobber og ikke var det dekning der inne. Var vist veldig strengt med var mye viktig informasjon, som er veldig hemmelig og ingen skal få tak i var spennende å høre hvordan det var.

Vi har snakka litt om åssen vi skal gjøre det forhold til lærling plass, vi har tenkt til å spørre han fra ATEA om hvem vi kan sende søknad til han skal vist komme til uka. Vi tenker litt på Drammen håper på kunne lærling plass der, så blir nok å sette opp en liste og sende ut masse søknader framover.

Nok en uke er over gått 2 uker alt tiden går veldig fort trodde det var torsdag på fredag, så fort går det egentlig har det veldig trivelig. Har fått sett mer vært med på litt mer, kurset som han fra ATEA holde var jo veldig nyttig fikk med en god del dra hvordan SAN Blade systemt og backup fungerer. Så har vi fått skrudd litt det var veldig greit, når vi var ute på den ene skolen fikk vi vite litt om Linux tynn klient også veldig greit å vite litt om. Føler at jeg har lært en del er veldig positiv på at de fått lært oss så mye som de har gjort, så jeg håper den siste uken blir god gleder meg.

Martin Sønsterud

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar