mandag 6. februar 2012

Utplassering uke 5-7 Dag 6


Dag 6



I dag kom han som har ansvart for alle PC-ene vi satt opp, hadde hadde hvert borte første uka pga sjuk osv. Så han synes vi hadde gjort en god jobb med sette opp så mange PC-er med “Thin PC”, i dag fikk vi som jobb å fikse PC-ene som manglet taster eller som det var noe galt med. Vi fikk 6 PC-er som var satt til defekte PC-er, så vi starta bare gå gjennom alle de PC-ene vi hadde merket var noe galt med.
Det var bare 1 PC som WLAN var defekt på vi prøvde å bytte ut WLAN kortet og skjerm siden der ligger signalene som blir sendt ut og motatt, men det hjalp ikke noe driveren ville ikke virke vi prøvde også laste ned en driver men den ville ikke funke var nok noe galt i hovedkortet.

Vi tok bare deler fra de andre PC-ene, satt på taster på alle PC-ene som manglet taster. Etter vi hadde satt på alle PC-ene som manglet taster, da tok vi å satte harddisken fra den PC-en med defekt WLAN til en av de6  PC-ene vi fikk. Passet på at tastaturet var helt osv, så starta vi den opp der så fungerte alt helt fint. Til slutt begynte vi prøve pusle sammen de defekte PC-ene for se om noen av de fungerte, fordi det ville jo hvert litt moro om vi fikk noen av de til fungere helt som de skal. Vi tok bytte litt tastatur her og der tok ut knapper bytta alle delene som fungerte i samme PC, fikk faktisk alle PC-ene untatt 2 til å fungere de hadde hovedkortene tatt kvelden på.
Det var litt moro at vi fikk nesten alle til å fungere igjen, skjønner hvert fall at man ikke kan stole helt på lappene som PC-ene har blitt merka med er best å teste de selv også.

Vi skulle være med hjelpe med å pakke ut en TV, som vi bærte helt opp i bygget i famte etasje de skal ha overvåkingen av serverne på den. vi pakka de opp og sånt men TV-en hadde jo ikke annet en HDMI inngang for PC, så vi måte jo finne en PC som har HDMI eller DVI inngang. Siden med DVI kan bruke omformer, så den er HDMI i den ene enden og DVI i den andre enden. Veldig greit å ha om du har en skjerm, med DVI og en PC med HDMI eller omvendt. Vi fant en PC med HDMI inngang men de hadde jo ikke en HDMI kabel så da kom vi ikke langt og ikke hadde de en PC med DVI inngang, vi fant en dokking stasjon til DELL PC men hadde en bedre HP PC men tror skulle bruke den til de får en HDMI kabel.

Var ganske greit å skru litt, følte jeg trengte det egentlig siden jeg føler selv jeg har skrudd lite på PC. Så dette var veldig greit disse DELL PC-ene er jo veldig greie å skru, så er jo ikke noe problem. Nok en grei dag hadde nok gjøre på hele dagen, i dag kom læreren på besøk også da ble det litt snakk. Vi fikk vite at vi hadde fått en oppgave som skal fremføres på skolen, vi snakka også litt om søking av lærling plass blir nok en del søknader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar