mandag 6. februar 2012

Utplassering uke 5-7 Dag 5


Dag 5



Det var veldig kald start på dagen, men heldigvis jobber vi inne så det var jo godt. I dag var det en fredag så har ikke skjedd så mye i dag, har for det meste bare satt opp PC-er med “Thin PC” OS. I hele dag har sortert PC-ene merket alle riktig, satt på lapper på alle PC-ene som det er noe feil med.


Jeg synes denne uka har vært spennende, har lært den del av åssen det fungerer der ute i arbeidslivet. Er positivt at vi fikk være med litt ut av dagene så vi fikk se og lære den del der, også var spennende se på serverne demmes. Vi fikk jo se nettverket demmes var større en noen nettverk jeg har sett hittil, så det var moro se et nettverk som brukes. var god del VLAN som de har rundt i kommunen, er mye jobb å sette opp så mange VLAN men er veldig bra når det første er satt opp er det veldig god sikkerhet.


Dagen som han fra ATEA var her da fikk vi veldig mye forklaring og kunne spørre om det vi lurte på, det likte jeg godt var spennende se på det han holde på med. Vi har jo fått sett en del og blitt forklart en del på åssen de har det i kommunen, hvordan de deler opp jobbene de vil helst at en person blir veldig god innen for et felt. Så en annen for et annet felt så ikke alle kan litt om alt men en og en kan masse om et felt det er jo veldig greit satt opp, bortsett fra at det er ikke alltid de kan svare brukerne siden en annen har den jobben.

Det er veldig bra miljø her, koselig å snakke alle er hyggelige blir veldig god stemning som hvert veldig positivt. Har lært om VMW, Switcher, sikkersone, Thin PC og litt om åssen det fungerer der ute i arbeid.
Jeg håper neste uke også blir spennende og lærerik, synes denne uka gikk veldig fort så blir nok to fine uker til.

Som dere ser her har vi det koselig i femte etasje, med god utsikt våres egent lille hjørne i bygget. 


Martin Sønsterud

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar